U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Ideeën en tips om cadeau zelf te maken

Ideeën en tips om cadeau zelf te maken

Geschreven door Elenea

Ideeën en tips om cadeau zelf te maken. Ideeën voor prachtige geschenken voor elke gelegenheid met ontwerpen voor beginners en gevorderden. Dus eenvoudige ideetjes die in één avond klaar zijn tot werkstukken die meer tijd vragen. De indeling is aan de hand van verschillende gelegenheden waarbij je een cadeau geeft, t.w.  verjaardag, bedankjes, bruiloft, geboorte, moederdag, nieuwe woning, vriendschap en Kerstmis.

Ideeën en tips om cadeau zelf te maken

Alle quiltprojecten worden stap voor stap uitgelegd met patronen. Het zijn cadeautjes van stof en vilt, want niet ieder voorbeeld vraagt om quiltwerk. Daarom is het een uitdagend boek voor beginnende quiltsters en andere handwerkliefhebbers.
Bestellen en meer er over lezen, klik op Quilt cadeaus om zelf te maken, weg te geven en te koesteren

Cadeautjes voor kinderen van alle leeftijden en dan ook nog zelf gemaakt. Dit boek bevat ideeën voor het decoreren van de kinderkamer, het borduren van merklappen en het maken van poppen en knuffels. Met eenvoudige middelen en als je zelfs nog nooit een naaimachine van dichtbij hebt gezien, dan zijn deze projecten prima zelf te maken. Ze zijn ook heel geschikt om samen met kinderen te maken.
Bestellen en/of meer informatie, klik op Speelgoed en cadeautjes om zelf te  maken

Zelfgemaakte cadeautjes.Deze cadeau-ideetjes zijn eenvoudig te maken en bieden volop creatieve vrijheid voor verdere verfraaiing. Rozetten, applicaties, borduurwerkjes en andere handwerktechnieken geven elk werkstuk net dat persoonlijke tintje. Ook vind je er nieuwe decoratieve trucjes om uit te proberen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com