U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » naald en draad en textiel » Prachtige gratis patronen en eindeloos borduren

Prachtige gratis patronen en eindeloos borduren

Geschreven door ellenhobby

Prachtige gratis patronen en eindeloos bordurenPrachtige gratis patronen en eindeloos borduren. Borduren op topniveau doe je met de mooiste gratis DMC borduurpatronenIs jouw passie (halve) kruissteken borduren, dan kun je je helemaal uitleven.

Prachtige gratis patronen en eindeloos borduren

Je koopt een groot stuk borduurstof en je moet natuurlijk ook meer dan voldoende borduurgaren of borduurzijde in huis hebben. Je borduurt allerlei thema’s op het stramien. Kriskras door elkaar, ondersteboven, maakt niet uit……. Je maakt het net zo groot als jij wil en je kan er dan een krukje of een stoel mee bekleden, een kussenhoes of een beddensprei of sierdeken maken. Kom je niet helemaal goed uit, borduur er dan wat letters of een tekstje tussen of langs de rand.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com