U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Cadeau en bloemen anders inpakken in wrappels

Cadeau en bloemen anders inpakken in wrappels

Geschreven door ellenhobby

Cadeau en bloemen anders inpakken in wrappels.Cadeau en bloemen anders inpakken in wrappels. Een cadeau anders inpakken doe je met een Wrappel. Wrappels zijn doeken van 100% eco-katoen en fair trade. degene die het cadeau ontvangt, kan de doek weer gebruiken voor een ander cadeautje of als omslagdoek, theedoek, tafelkleed of om te knutselen.

Cadeau en bloemen anders inpakken in wrappels

Je kan natuurlijk een mooie (omslag)doek zelf maken. Je koopt op de markt een stuk stof, die knip je in de maat die jij wil en je werkt alle randen netjes af. Cadeau er in en kaartrje er aan. Klaar is je originele verpakking.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com