U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Dagboek maken met collages is een collagedagboek

Dagboek maken met collages is een collagedagboek

Geschreven door ellenhobby

Dagboek maken met collages is een collagedagboekDagboek maken met collages is een collagedagboek. Met allerlei knipsels uit kranten en tijdschriften en met gebruik van eigen foto’s kan je ook als het ware een dagboek schrijven. Iedere pagina van je collage-dagboek vul je met een collage die past bij de datum, week of maand.

Dagboek maken met collages is een collagedagboek

Je kan het nieuws van de dag er in verwerken en wat het met jou heeft gedaan. Deze dagboek-mijmeringen kunnen je jaren later vele uurtjes van herinneringen geven. Positief en negatief, dus een levenswerk. Bij depressiviteit of negatieve gedachtes een mooie ontspanning therapie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com