U bevindt zich hier: Home » kleding en accessoires » Gratis patroon badcape, strandcape, badjas uit twee handdoeken

Gratis patroon badcape, strandcape, badjas uit twee handdoeken

Geschreven door ellenhobby

Gratis patroon badcape, strandcape, badjas uit twee handdoekenGratis patroon badcape, strandcape, badjas uit twee handdoeken. Gaaf, nog een gratis patroon van een badcape / badjas / strandcape voor kinderen die gemaakt is uit twee handdoeken. Eén handdoek van ongeveer 140 x 70 cm en één handdoek van ongeveer 100 x 50 cm. Met één meter zacht band werk je de randen af en je kan met een beetje sierband te anden van de capuchon versieren.

Gratis patroon badcape, strandcape, badjas uit twee handdoeken

TIP: voor peuters en kleuters pas je de lengte en breedte aan. Dus even meten met de centimeter !!!!! en hou er rekening mee dat de cape / badjas lekker ruim moet zitten en ruim over het hoofd moet kunnen !!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com