U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Inspiratie voor de babykamer

Inspiratie voor de babykamer

Geschreven door ellenhobby

Inspiratie voor de babykamer. Weet je nog vroeger, toen onze moeders onze eigen kleding naaiden? DIY, ‘do it yourself’, is weer aan een opmars bezig, zo ook in de babykamer. Zo zie je lampenkapjes en kussenslopen, zelf beschilderde meubeltjes, houten letters en muurschilderingen. Niet alleen origineel, maar ook veel goedkoper!

Inspiratie voor de babykamer

Lampenkap
Het is heel eenvoudig om een lampenkap voor speelse babykamers te ontwerpen. Met een aantal linten, bijvoorbeeld in de trendy pastelkleuren, en een tube lijm heb je in een mum van tijd een unieke lamp ontworpen.

Tafel
Een eigen tafel waar je kleine in de toekomst aan kan zitten is zo gemaakt. Gebruik bijvoorbeeld een oude keukendeur en beschilder die met de naam van je kleintje of versier ‘m met kleine tegeltjes voor een mozaïek effect.

Houten letters
De naam van je kindje kun je heel eenvoudig laten figuurzagen. Versier de letters en schilder ze in een vrolijke kleur. Leuk voor op de muur of op een kastje.

Mobile
Een mobile kan eigenlijk niet op leuke babykamers ontbreken. Deze mobile is heel erg gemakkelijk om zelf te maken. Het enige dat je hoeft te doen is een paar vogeltjes en wolkjes van stof te naaien en ze aan een houten tak te hangen.

Decoratie
Naast deze DIY spulletjes, zijn er tegenwoordig ontzettend veel accessoires te verkrijgen om je babykamer of kinderkamer mee op te vrolijken. Zo vind je veel leuke accessoires voor je babykamer op bijvoorbeeld de website van babyentiener.nl

Op deze manier kun je voor iedere babykamer, trendy of romantisch, modern of brocante, een leuke zelfgemaakte eyecatcher maken.

Inspiratie voor de babykamer

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com