U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » schilderen en tekenen » Zo eenvoudig is het om een schilderij te schilderen

Zo eenvoudig is het om een schilderij te schilderen

Geschreven door ellenhobby

Zo eenvoudig is het om een schilderij te schilderenZo eenvoudig is het om een schilderij te schilderen. Ben je geen kunstenaar en heb je wel gevoel voor kleur, dan maak je dit schilderij in een handomdraai. Je koopt een canvasdoek en acrylverf. Hoe groter het canvasdoek, hoe makkelijker te maken en hoe mooier het resultaat.

Zo eenvoudig is het om een schilderij te schilderen

Dit zijn de stappen om je schilderij te maken :

  1. Verdeel je canvasdoek in grote vakken. Dat doe je met een lineaal en zacht potlood (niet te hard drukken met je potlood. Het gaat om het aangeven van lijntjes)
  2. Ieder vakje ga je nu vullen met een simpele tekening: b.v. hartjes, 1 groot hart, kleinere vakjes, huisjes of één huisje.
    Alles is dus nog getekend met potlood.
  3. Pak je acrylverf er bij met kleuren die goed bij elkaar passen en bij het interieur waar je schilderij moet gaan hangen. Ga nu alle vakjes vullen. Wedden dat het een kleurrijk en verrassend geheel wordt!
Als je het leuk vindt, mag je mij een foto sturen en plaats ik de foto van jouw schilderij, met eventueel je naam, bij dit artikel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com