U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Haakpatronen voor kinderen die haken

Haakpatronen voor kinderen die haken

Geschreven door ellenhobby

Haakpatronen voor kinderen die hakenHaakpatronen voor kinderen die haken. Voor de iets oudere (klein)kinderen is er een schattig boekje met haakpatronen om deftige kindertasjes of stoere knuffels te haken. Brenda Smits heeft voor dit boek allerlei vrolijke haakwerkjes gemaakt voor meisjes en jongens.

Haakpatronen voor kinderen die haken

Leuke knuffels, tasjes, kussens en hoesjes. Leuk om te haken voor kinderen en, met een beetje hulp, voor kinderen om zelf te haken. Een placemat met een draak, een kussen met een olifant of een lampenkap met een giraffe; in dit vrolijke boek staan ze allemaal beschreven, klaar om gehaakt te worden.
Klik op : Haken voor kinderen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com