U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Hoe boeken kaften snel en gemakkelijk en mooi

Hoe boeken kaften snel en gemakkelijk en mooi

Geschreven door ellenhobby

Hoe boeken kaften snel en gemakkelijk en mooiHoe boeken kaften snel en gemakkelijk en mooi. De snelste methode om je boeken in 10 seconden te voorzien van een hippe kaft! Boeken kaften was nog nooit zo makkelijk! Als de zomer bijna voorbij is en de eerste schooldag nadert, wordt het hoog tijd om nieuwe schoolspullen aan te schaffen.

Hoe boeken kaften snel en gemakkelijk en mooi

Maar dit jaar geen rollen kaft-papier want dankzij de hippe rekbare boeken kaften van Dresz is de ellende van boeken kaften voorgoed voorbij. Met de rekbare boeken kaften voorzie je je boeken in een handomdraai van een hippe kaft. In slechts 3 stappen kaft je eenvoudig en in slechts 10 seconden al je boeken. Ideaal voor scholieren die geen tijd of gewoon geen zin hebben om hun boeken ouderwets met papier te kaften.

Er zijn veel rekbare boeken kaften met frisse kleuren en hippe ontwerpen en er zijn rekbare boeken kaften die voorzien zijn van een handig leeslint.

Hoe werkt de Dresz®?
Eenvoudiger kan het eigenlijk niet…. Leg het boek open voor je neer, met de harde kaften naar boven. Schuif de Dresz boeken-kaft om beide kaften, klap het boek dicht en klaar ben je! Ieder boek is in nog geen 10 seconden voorzien van een prachtige Dresz® kaft. Zien hoe eenvoudig de rekbare boeken-kaft werkt? Kijk op dresz.nl of klik op de onderstaande video.

De Dresz® rekbare boekenkaft is er in A4, dat past om de meest gangbare formaten (school)boeken, agenda’s en albums en in A5, die speciaal geschikt is voor de meeste ‘gewone’ leesboeken. In tegenstelling tot gewoon kaftpapier is Dresz® van rekbaar textiel: het is niet alleen snel en hip, het biedt betere bescherming aan het boek en gaat ook nog eens lang mee. De dresz® rekbare boekenkaft kan zelfs in de wasmachine.

De Dresz® rekbare boekenkaft is onder andere verkrijgbaar bij V&D, Bruna, Bijenkorf en bij de plaatselijke boekhandel.

  • De rekbare kaften bestellen doe je bij hip leuk handig om mee boeken te kaften
  • Rekbare stoffen boeken-kaft zelf maken kan, maar is veel werk. Dus echt voor de doe-het-zelver met geduld en plezier er in.
    Je kunt er het beste tricot stof voor gebruiken volgens mij. En verder zul je het moeten naaien met de naaimachine (rekbare stof) of met de hand (de draad niet strak aantrekken).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com