U bevindt zich hier: Home » hobby » Hoe een sieraad maken voor een bruid

Hoe een sieraad maken voor een bruid

Geschreven door ellenhobby

Hoe een sieraad maken voor een bruidHoe een sieraad maken voor een bruid . Het maken van bruidssieraden is dankbaar werk. De bruid schittert op haar trouwdag in volle glorie met een prachtig zelfgemaakte ketting met Swarovski kristal en/of met druppels zoetwater parels en/of met zilveren bedels.

Hoe een sieraad maken voor een bruid

Hier vind je veel informatie over het maken van sieraden met kralen. Dit kan variëren van een korte uitleg over een specifieke techniek tot uitleg en voorbeeld voor het maken van een speciaal sieraad.

Kralen zijn heel veelzijdig en het concept kraal is oeroud. Een kraal aan een touwtje om de nek is zo ongeveer het eerste niet-nuttige object dat de mens maakte. Er zijn kralen gevonden van 80.000 tot 100.000 jaar geleden!
Hoe je het bruidssieraad kunt maken lees je bij edelsteenkralen.nl/hoe-maak-je

Met dank aan Armande Borghardt.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Petra Gerritsen april 22, 2013 - 9:57 am

Hoe speciaal is dat? Ik heb officieel nog niks voor een bruid gemaakt, maar heb wel een aantal ontwerpen liggen. Er zijn speciale “swarovski” kralen voor de glamour look te creeen! Deze heb ik online besteld bij Kralenwinkel Online. De Swarovski kralen zijn per 10/16 stuks te bestellen.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com