U bevindt zich hier: Home » accessoires » Woonaccessoires bij Primera

Woonaccessoires bij Primera

Geschreven door Constance

Je kent de Primera winkels vast wel, zij hebben een groot assortiment tijdschriften, schijfwaren, boeken én je kunt er terecht voor het ophalen en versturen van pakketjes.

Maar in de online Primera winkel heb je nog een grotere keuze aan cadeaus en je kan deze gelijk laten opsturen. Zo kan je kiezen uit meer dan 100 verschillende tegoedbonnen, maar ook is er ruime keuze uit gepersonaliseerde cadeaus zoals telefoonhoesjes, sieraden, kleding en woonaccessoires.

Gegraveerde glazen

Is er binnenkort iemand jarig, gaat je bestie trouwen of zijn opa & oma 50 jaar getrouwd? Maar je hebt geen idee wat je kan geven. Dan zijn gegraveerde glazen een origineel en uniek aandenken aan deze speciale dag.

Welke glazen kan ik laten graveren?

Word je vader 60 jaar en is hij een echte whisky- of ginliefhebber, bij Primera heb je de keuze uit speciale whisky of gin glazen, waarbij je kan kiezen uit 1 of 2 stuks. Wel zo leuk, want dan hij samen met je moeder van zijn favoriete drankje genieten.

Heb jij de vrijgezellenparty voor je bestie georganiseerd en gaan jullie gezellig beginnen met een glas champagne? Kies dan een champagne flûte en laat hier, als mooie herinnering voor de bruid en haar vriendinnen, de naam en de datum graveren waarop de party plaatsvindt. En als jullie meer van shotjes houden, ook shotglaasjes kunnen ingegraveerd worden.

Cadeausets

Wil je het liever non-alcoholisch houden dan zijn er verschillende modellen koffie-, thee- en waterglazen waar je uit kan kiezen. Of wat dacht je van een mooie design waterkaraf, met kurken stop.

Hoe kan ik de glazen bestellen?

Eerst kies je het type glas en klik vervolgens op de button ‘personaliseer je cadeau’. Op de pagina die dan opent zie je de verschillende designs, lettertypes en teksten.

Zo bepaal jezelf of je alleen een naam op het glas wilt hebben of dat je er een korte boodschap en eventueel een motief aan toevoegt. Als je tevreden bent met het resultaat, maak je je bestelling definitief.

Je kunt de glazen overal laten bezorgen, zoals bij de jarige Job. Maar ook kan je deze ook ophalen in een van de 500 Primera winkels. En heb je je een bestelling, op werkdagen, voor 16.00 uur gedaan, dan is ligt het pakje (in principe) de volgende dag al voor je klaar of wordt bij thuis afgeleverd.

Woonaccessoires

Behalve ingegraveerde glazen kan je bij Primera ook nog leuke mokken met je naam en/of foto bestellen. Of wat dacht je van een stoere bbq schort, waarmee elke man zich een echte chef voelt.

Om je voordeur een persoonlijk tintje te geven kan je kiezen voor huisnaambord, waarop je je hele gezin, inclusief kinderen en huisdieren, en je huisnummer kan laten afdrukken.

En ben je nog op zoek naar een passend afscheidscadeau voor de favoriete juf of meester van je kind, dan is er een speciale juf/meester klok waarop er plek is voor een leuke klassenfoto.

Ik wil een cadeaukaart geven

Primera heeft een hele grote keuze uit cadeaukaarten, van een sauna bezoek tot een tijdschrift abonnement, maar ook voor een online spelletje op Facebook of shoppen bij Wehkamp, Media Markt of Zalando.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com