U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Eigen poster ontwerpen modern of klassiek

Eigen poster ontwerpen modern of klassiek

Geschreven door ellenhobby

Eigen poster ontwerpen modern of klassiekEigen poster ontwerpen modern of klassiek. Met illustraties als bloemen, vlinders, hartjes en slingers én een persoonlijke tekst ontwerp je je eigen poster. Je gebruikt de mooiste dessins, kleuren en stijlen. Modern of klassiek, vrolijk of aandoenlijk, vintage of retro. Je kiest zelf het lettertype en een achtergrondkleur. Ook kun je een eigen foto gebruiken om de poster nog persoonlijker te maken.

Eigen poster ontwerpen modern of klassiek

Geen inspiratie?
Maak gebruik van de voorbeeldposters. Geheel naar smaak zijn de bijzondere ontwerpen te personaliseren met eigen tekst en beeld. Het resultaat is een blikvanger in de woonkamer of misschien wel op kantoor, in een mooie lijst of gewoon op de muur geplakt met masking tape.

Een uniek cadeau of leuk voor jezelf. Het formaat van de poster is 30 x 40 cm. De bladen en Pinterest staan vol met prachtige spreuken en posters. Je maakt nu de allermooiste posters gewoon zelf op Zelfkaartjes.nl
Een mooie tekst of kerst- of nieuwjaarswens, een poster geheel in eigen stijl. Een woordenwolk of collage met foto’s van bijzondere momenten maakt de poster tot een persoonlijk cadeau. Ga online heel eenvoudig zelf aan de slag om de perfecte poster te creëren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com