U bevindt zich hier: Home » moeders » Poppenhuis in koffertje kan altijd mee

Poppenhuis in koffertje kan altijd mee

Geschreven door ellenhobby

Poppenhuis in koffertje kan altijd meePoppenhuis in koffertje kan altijd mee. Een poppenhuis in een hand beschilderd koffertje, dat overal mee naar toe kan. Aan de binnenkant van het koffertje vind je een slaapkamer van een muisje, met een bed, kussen, deken, 2 kastjes, vloerkleed, ladder, poes in een mandje en één muis.

Poppenhuis in koffertje kan altijd mee

Een poppenhuis koffertjes kan je ook zelf maken. Je bekleedt een koffertje zoals jij wil. Plak dat goed vast aan de binnenkant van het koffertje. Je maakt een bedje, kastje, vloerkleedje, laddertje, poesje, muisje, mandje en poppetjes.
Ga je ergens op visite, neemt je kind het koffertje mee en kan hij/zij lief spelen als jij gezellig een kopje thee of een kopje koffie drinkt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com