U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Gratis patroon meisje en jongetje pop breien en kleertjes

Gratis patroon meisje en jongetje pop breien en kleertjes

Geschreven door ellenhobby

Gratis patroon meisje en jongetje pop breien en kleertjesGratis patroon meisje en jongetje pop breien en kleertjes. Dat is nog eens een leuk breipatroon. Je breit een jongetjes pop en een meisjes pop en de kleertjes. Uit ervaring weet ik dat de kinderen dit een geweldig leuke pop vinden.

Gratis patroon meisje en jongetje pop breien en kleertjes

Gemakkelijk aan en uit te kleden. Dus een aanrader als cadeau met een verjaardag, Sinterklaas, onder de kerstboom. Voor het gratis breipatroon en, als je dat nodig hebt, alle materialen, surf je naar de

Gerelateerde artikelen

2 reacties

May Meertens november 9, 2012 - 11:30 pm

mijn kleinzoontjes zijn stoer, maar willen toch graag een knuffel. Ze mogen geen echte poppen :(, dus dit vind ik een goed alternatief. Ik ga d’r snel aan beginnen, dan kan sinterklaas ze nog in de zak stoppen. Bedankt !

Reageer
Vlinder mei 3, 2021 - 10:46 am

Dank je welllll voor alle leuke patroontjes,Het muisje is zooo schattiggg?

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com