U bevindt zich hier: Home » hobby » Draadbloemen maken met garen, lintgaren of raffia

Draadbloemen maken met garen, lintgaren of raffia

Geschreven door ellenhobby

Draadbloemen maken met garen, lintgaren of raffiaDraadbloemen maken met garen, lintgaren of raffia. Draadbloemen, een soort Margrietjes, maken is leuk om te doen en makkelijk te maken met een Flower Loom. Je wikkelt de draad van spijker naar spijker in een bepaalde volgorde en binnen een paar minuten ontstaat er een draadbloem.

Draadbloemen maken met garen, lintgaren of raffia

De draadbloemen kun je gebruiken als decoratie op een tas of een kussen. Je kunt veel bloemetjes aan elkaar vast zetten en er een sprei van maken en je kunt de bloemen decoratief in een vaasje zetten, door er eenvoudig een stevig dun ijzerdraadje aan vast te maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com