U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » Hoe zelf een rozen sjabloon maken

Hoe zelf een rozen sjabloon maken

Geschreven door ellenhobby

Hoe zelf een rozen sjabloon maken. Maak een keuze uit onderstaande rozen patronen en print het patroon en kopieer het in de juiste grootte. Knip of snij de roospatronen uit stevig papier of een plastic sheet. Klaar is je sjabloon.

Hoe zelf een rozen sjabloon maken

Je weet het: bij het sjabloneren weinig verf aan de kwast en voorzichtig met de kwast tamponeren, ‘stempelen’, zodat er geen verf onder het sjabloon komt en het sjabloon NIET verschuiven. Desnoods even vastplakken met papiertape of schilderstape.

Hoe zelf een rozen sjabloon maken

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com