U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Hoe gekleurde papieren ster vouwen

Hoe gekleurde papieren ster vouwen

Geschreven door ellenhobby

Hoe gekleurde papieren ster vouwen. Wat zou je allemaal kunnen doen als je eenmaal deze prachtige gekleurde ster zelf hebt gemaakt. Hoe je deze prachtige ster kunt maken wordt stap voor stap in afbeeldingen uitgelegd bij craftsanity.com

Hoe gekleurde papieren ster vouwen

Je hebt nodig repen gekleurd papier en oefening baart Kunst.
Eenmaal klaar en goed gelukt, gebruik de ster dan als cadeau versiering, in het haar of als decoratie.

Je knipt eerst de stroken kartonpapier van 28 cm lang in vier kleuren. Je hebt in elke kleur twee stroken nodig, in totaal dus acht. Om mooie lange stroken te maken, overlap je de bijpassende stroken en gebruik je een lijmstift om elk paar stroken van 28 cm aan elkaar te lijmen om stroken te maken van ongeveer 54 lang. (Als je extra lange stukken papier in de buurt heft, kunt u eenvoudig de 54 cm lange stroken afsnijden en het lijmen overslaan). Vouw nu voorzichtig elke lange strook dubbel. En zet ze in elkaar om een ​​basis-mand-binding te vormen, zoals je hier kunt zien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com