U bevindt zich hier: Home » feestdagen » halloween in oktober » Toast snijden in leuke vormen

Toast snijden in leuke vormen

Geschreven door ellenhobby

Toast snijden in leuke vormen. Toast snijden in leuke vormen vinden kinderen leuk om te doen. Tussendoor gezonde toast eten en leuk om te maken als een borrelhapje. Voor elke gelegenheid kan je geroosterd brood uitsteken in toepasselijke vormpjes en gebruiken als garnering. Bij champignonsoep in de vorm van een paddenstoel, met Halloween in de vorm van een vleermuis of meloen. Het enige is dat je de juiste uitsteekvormpjes weet te vinden. Ik ben op zoek gegaan en ik heb er enkele voor jullie gevonden.

Toast snijden in leuke vormen

  1. Je roostert eerst de boterham en
  2. direct daarna steek je de vorm uit het geroosterde nog warme brood.

Je kan de vormpjes natuurlijk ook weer gebruiken bij het koekjes bakken.


TIP: teken na of print deze vormpjes en breng ze over op een stukje plastic of karton en snij of knip dit uit. Je hebt dan een sjabloon en daarmee kun je de vorm uit je deeg of geroosterde brood snijden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com