U bevindt zich hier: Home » kerst » Kerstboom optuigen als familieboom

Kerstboom optuigen als familieboom

Geschreven door ellenhobby
Kerstboom optuigen als familieboom

Kerstboom optuigen als familie kerstboom is een leuke creatieve bezigheid. Je zoekt dierbare familiefoto’s (eventueel kleurenkopie maken). In de maat van iedere foto plak je op rood en groen (stevig papier) iets kleiner goud en zilver stevig papier, zodat er een rand rood en groen uitsteekt.
Maak van te voren sneetjes in de hoeken van het goud en zilver papier, zodat je de foto daar door kan steken. De sneetjes kan je recht maken, maar ook punten van een ster of een halve cirkel of een rechte snee geven en terugvouwen, zodat het hoekje van de foto er weer uitsteekt (wees creatief!). Plak de foto vast in het ‘lijstje”.

Kerstboom optuigen als familieboom

Je kan ook een foto plakken op een gekleurd stevig papier en daar een koker van plakken.

Hang de familie ornamenten in de kerstboom met kerstlint en doe hier en daar een ster om het lintje (een gaatje in het midden van de ster). De piek wordt een grote ster en doe een breed lint met strik om de pot.

Geniet van je familie(kerst)boom!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com