U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » Kerst mandala kleuren voor jong en oud

Kerst mandala kleuren voor jong en oud

Geschreven door ellenhobby

Kerst mandala kleuren voor jong en oud. Kerst mandala kleuren is leuk en gezellig om samen te doen met de kinderen. Als je eenmaal met een mandala kleurplaat bezig bent, dan ben je volledig geconcentreerd en dit zal je helpen om in het hier en nu te zijn. Mandala tekenen is daarom een vorm van meditatie die rust, ontspanning en plezier brengt voor jong en oud.

Kerst mandala kleuren voor jong en oud

Er zijn honderden kleurplaten die lang kleurplezier geven. Veel plezier bij mandalakleurplaten.nl
Door het tekenen en/of kleuren van mandala’s kun je goed in contact komen met jezelf en daardoor innerlijke processen op gang brengen. Het biedt  een mogelijkheid om je los te maken van oude patronen en denkbeelden. Voor het maken van mandala’s kun je gebruik maken van verschillende materialen en technieken. Bijvoorbeeld: borduren, tekenen, schilderen, vouwen, zand strooien enzovoort. Wil je meer lezen over wat een mandala is en waar het vandaan komt, lees meer bij mandalavereniging.nl/mandala

UNIEKE mandala’s printen en kleuren voor kinderen en volwassenen :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com