U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Stempelen op satijnen of saaie linten

Stempelen op satijnen of saaie linten

Geschreven door ellenhobby

Stempelen op satijnen linten of saaie linten doe je om een cadeautje een extra persoonlijk tintje te geven of als naamkaartje op de feesttafel. Met stempelletters kan je op satijnen linten ‘schrijven’. Prachtig lint koop je bij fournituren.nl

Hoe stempelen op lint

Een stuk saai lint kan je vrolijk bestempelen met bijvoorbeeld een ronde stempel en met kleurrijk stempelinkt. Voordat je begint, strijk je voorzichtig met een strijkijzer het stuk lint volledig glad en vlak. Als je een grotere stempel als de breedte van het lint gebruikt, moet je natuurlijk de tafel beschermen. Leg een stuk papier op je werkoppervlak en onder het lint, zodat de tafel niet beschadigd.
Druk de stempel op de stempelinkt en stempel op het lint, druk er stevig op.  Probeer op een klein stukje, zodat je weet hoe hard je kunt drukken, want te hard drukken geeft kans op vlekken…..
Bekijk de stap  voor stap uitleg

Deze originele mooie linten kan je gebruiken bij een feestelijk gedekte tafel (naam), aan een boeket (wens), op een cadeautje (felicitatie), bij een roos (felicitatie / Valentijn / medeleven) en ga zo maar door.
Met stempelletters stempel je de tekst op het lint.
Dit zijn prachtige scrapbook letter stempels van hout

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com