U bevindt zich hier: Home » hobby » Even voorstellen, ik ben Elenea, de schrijfster

Even voorstellen, ik ben Elenea, de schrijfster

Geschreven door ellenhobby

Even voorstellen, ik ben Elenea (Ellen), de schrijfster. Ik ben de auteur van hobby.blogo.nl. Naast het verzamelen van zoveel mogelijk informatie en het schrijven voor deze site, ben ik zelf ook creatief bezig.
Al van jongs af aan is mijn passie creatief bezig zijn. Ik heb dit van mijn oma en vader geleerd. Mijn oma was handwerkdocente en mijn vader weg- en waterbouwkundig ingenieur die mij veel geleerd heeft qua inzicht en technieken.

Even voorstellen, ik ben Elenea, de schrijfster

Altijd was ik op zoek naar werkuitleg, patronen en adviezen. Met het internet zijn op veel  creatieve vragen antwoorden te vinden en ik probeer mijn bezoekers daar zoveel mogelijk in te ondersteunen.
De vele positieve reacties hebben er mede aan bijgedragen dat ik nu al vele jaren (sinds juni 2005) en met veel plezier een actief blogger ben.
Zonder de steun van media.blogo, die o.a. de lay-out van mijn sites verzorgt, kan ik mij volledig richten op het schrijven.

HOBBY.BLOGO.NL  is een toonaangevend online vrije tijds magazine voor ideeën, tips en informatie over alle hobby mogelijkheden voor alle leeftijden. Je krijgt meer inspiratie voor jouw hobby en/of voor een nieuwe hobby.

Hobby, moeders, eropuit zijn in het verleden samengevoegd

We hebben hobby.blogo.nl , eropuit.blogo.nl en moeders.blogo.nl samengevoegd op één plek.
De vertrouwde schrijfster Elenea is gebleven. Je kan, wanneer je dat handig vindt, de artikelen nog steeds per thema (hobby, eropuit en moeders) vinden.

En natuurlijk heeft hobby.blogo.nl ook haar eigen FB pagina en Pinterest bord en je kan deze natuurlijk ‘liken’.

Maar daarnaast word je nu ook verrast met artikelen over onderwerpen in de mix van hobby, eropuit en moeders. Kortom dezelfde Elenea (Ellen), dezelfde leuke artikelen alleen nog meer keuze en variatie.

WWW.HOBBY.BLOGO.NL is  HOBBY van A tot Z.
Het toonaangevende online vrije tijds magazine voor ideeën, tips en informatie over alle hobby mogelijkheden voor alle leeftijden. Je krijgt meer inspiratie voor jouw hobby en/of voor een nieuwe hobby.

CONTACT: info@blogo.nl  t.a.v.  Ellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com