U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Vrolijk en creatief paasfeest bij jou thuis

Vrolijk en creatief paasfeest bij jou thuis

Geschreven door ellenhobby

Vrolijk en creatief paasfeest bij jou thuis. Pasen is een feest van de lente: kleurige bloemen in de tuin, een fris huis na de grote schoonmaak en de gezelligheid van samen feestvieren. Het allerbelangrijkste: vrienden en familie blij maken met een persoonlijke attentie! Uiteraard is er voor alle feestdagen en seizoenen veel ruimte om uit specifieke materialen en kleuren te kiezen. Denk aan Kerst, Lente, Valentijn etc.

Vrolijk en creatief paasfeest bij jou thuis

Pasen komt snel dichterbij. Tijdens de feestdagen kom je als vanouds bijeen voor een gezellige brunch om samen met vrienden en familie het voorjaar in te luiden. Maar voordat het zover is, moet er nog van alles gebeuren. Een hele waslijst aan taken wacht, sommige hartstikke leuk en andere wat minder. Maar wat dacht je van het versturen van zelfgemaakte uitnodigingen voor je paasbrunch, of gewoon een feestelijk kaartje met goede wensen voor je naasten? Niets is leuker om te ontvangen dan zo’n persoonlijk gebaar, zeker als je je eigen ontwerpen gebruikt. Vaak zijn kant-en-klare items toch een stuk minder interessant, en het komt ook wel een beetje ongeïnspireerd over. Of het moeilijk is? Niet met de juiste materialen!

Bij Pasen horen traditioneel geen cadeautjes, maar een kleine aardigheid is nooit weg. Speciaal voor Pasen heeft Stampin’ Up! een paascollectie ontworpen, met stempelsets en karton in unieke, frisse lentekleuren: hiermee creëer je je zelfbedachte chaotische mix van paashazen, bloemen, lammetjes, kippen en eieren natuurlijk! De speciale sets zijn origineel en hebben verschillende thema’s, zoals de Everybunny set, A Little Bit of Spring en de Every Egg serie. Bloempatronen in stempelvorm zijn er ook, in de vorm van Bordering on Romance en Printed Petals bijvoorbeeld. Te veel om op te noemen dus! De kleurenschema’s Subtles en Regals passen perfect bij een vrolijk paasgevoel en maken de dagen extra speciaal. Alles wat je nodig hebt bestaat in alle kleuren, dus je kunt naar hartelust aan de slag. Tegelijkertijd zijn de combinaties altijd harmonieus op elkaar afgestemd. Dat is dus moeiteloos de mooiste dingen maken!

Maak het eieren zoeken extra spannend met prachtige, zelfgemaakte kaartjes met aanwijzingen voor de speurtocht. Met de Stampin’ Up! Everybunny stempelset is het een fluitje van een cent. Jouw creativiteit gecombineerd met de juiste materialen betekent gegarandeerd succes. De feestelijke tipkaartjes en uitnodigingen maak je razendsnel met de Big Shot, de pons- en reliëfmachine van Stampin’ Up!. Hiermee heb je in een handomdraai een hele stapel – ideaal voor als er lekker veel vrienden langskomen! De Big Shot maakt motieven of figuren in reliëf; en met het luxueuze, dikke karton in Pretty in Pink of Whisper White, de lintjes en de buttons ziet het geheel er direct uitnodigend uit. Laat je creatieve geest de vrije loop.

OVER STAMPIN’ UP!…
Creatievelingen kunnen alle producten tijdens hier bestellen: er worden ook workshops gegeven door onafhankelijke Stampin’ Up! consultants, zogeheten Demonstrators. Op de party’s ontmoet je liefhebbers uit jouw regio, en kun je tips uitwisselen en inspiratie opdoen voor je volgende project. Je kan je zelf ook opgeven als demonstratrice/teur!

Vrolijk en creatief paasfeest bij jou thuis

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Van Borm maart 12, 2013 - 9:05 am

Weer leuke creatieve dingetjes om te maken

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com