U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Lente » Tip voor paaseieren versieren

Tip voor paaseieren versieren

Geschreven door Elenea
Tip voor paaseieren versieren

Tip voor paaseieren versieren. Onthoud deze tip voor de volgende paasdagen. Tijdens een kindervisite bij onze vrienden werden wij verrast op het samen paaseieren versieren met verf en suiker. Het was een oergezellige middag en gingen met prachtige paaseieren weer terug naar huis.

Tip voor paaseieren versieren

In het kort, zo doe je dat :

  1. de geschilderde eieren insmeren met hobbylijm
  2. vervolgens de eieren in een schaaltje met suiker leggen
  3. met behulp van een lepeltje de eieren goed bedekken met de suiker
  4. als de lijm volledig opgedroogd is, heb je prachtige paaseieren.
  5. Klik hier voor meer leuke tips en ideeën voor Pasen

Waarom eieren versieren met Pasen?
Hoewel Pasen een belangrijk Christelijk feest is, associëren veel mensen het anno nu vooral met paaseieren (al dan niet in chocolade variant) en uitgebreid ontbijt. Wist je dat in Nederland jaarlijks voor meer dan een half miljard euro wordt gespendeerd aan paasinkopen? Maar wat vieren we nu eigenlijk tijdens het paasfeest? Iets met de dood en herrijzenis van Jezus? Maar waarom dan eieren? Die we ook nog gaan verven en verstoppen? En wat heeft de Paashaas met dit alles te maken? Lees hier verder …..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com