U bevindt zich hier: Home » moeders » Oranje knutselen is koninklijk knutselen

Oranje knutselen is koninklijk knutselen

Geschreven door Elenea

Oranje knutselen is koninklijk knutselen.  Aan de slag met koninklijk Oranje freubelen, zeker wanneer het slecht weer is en de kinderen even niets weten om te doen. Natuurlijk als je van het koninklijk huis houdt. Maar wat kunnen de kinderen maken.

Knutselen (freubelen) is de perfecte oefening voor de kinderen om de vaardigheden knippen, plakken, vouwen, kleuren, prikken, etc. te leren. Kinderen leren bijvoorbeeld ook wat wel en niet te knippen is en ze leren diverse gereedschappen hanteren zoals schaar en lijm. Toezicht en af en toe begeleiding van een volwassene tijdens het knutselen is een aanrader, maar laat de kinderen zoveel mogelijk zelf aan de slag! Laat ze fouten maken en help als ze met vragen.

Oranje knutselen is koninklijk knutselen

Oranje knutselen is koninklijk knutselen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com