U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Gratis patroon koningsdag kroon en strik haken

Gratis patroon koningsdag kroon en strik haken

Geschreven door ellenhobby

Gratis patroon koningsdag kroon en strik haken. Ook een stropdas is leuk om te haken met dit gratis patroon. Ga alvast aan de slag voor de koningsdag. Met dit gratis patroon haak je een kroontje, stropdas en een strik. Je haakt met restjes haakgaren of je koopt de juiste kleuren voor Koningsdag.
Het haakgaren kan je er ook kopen via de onderstaande links

Gratis patroon koningsdag kroon en strik haken

Koningsdag, Prinsessen-dag, Koninginnedag is en was een nationale feestdag in Nederland ter ere van ons staatshoofd. Voor de meeste werknemers is dit een vrije dag en wordt het gevierd met verschillende festiviteiten, zoals vrijmarkten, festivals en het dragen van oranje en rood/wit/blauwe kleding of accessoires. Traditioneel brengt de vorst op deze dag ook een ceremonieel bezoek aan een of meer gemeenten in Nederland. Sinds 2014 wordt Koningsdag gevierd op 27 april.

Haakpatroon voor het maken van een rood, wit, blauw en oranje minikroontje.  In deze serie ook

Gratis patroon koningsdag kroon en strik haken

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com