U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Dit schilderij kan iedereen maken

Dit schilderij kan iedereen maken

Geschreven door Elenea
Dit schilderij kan iedereen maken

Dit schilderij kan iedereen maken. Heb je nog een leeg plekje aan de muur of wil je zelf iets unieks ontwerpen voor aan de muur, dan is dit een leuke oplossing. Je koopt een schildersdoek (canvasdoek) in de maat die jij wil. Je kunt het doek in de kleur laten zoals het is, maar je kan het ook in een of meerdere kleuren beschilderen. Plak afplaktape/papiertape op het doek om rechte lijnen tussen de kleuren te schilderen. Verwijder de tape pas als de verf droog is en ga dan verder met de andere kleur. Gebruik acrylverf in de kleuren die jij goed vindt passen bij jouw interieur. Uiteraard daarna goed laten drogen.

Dit schilderij kan iedereen maken

Nu ga je jouw schilderij vervolmaken :

  • Terwijl je doek aan het drogen is, verzamel je mooi papier in dezelfde kleurtoon, knip er gelijke stukken uit (groot of klein – gelijk of ongelijk – vol of niet vol, en rangschik die op je schildersdoek.
  • Plak het naar eigen inzicht, met spuitlijm / fotolijm, op het schildersdoek
  • Je kan er eventueel ook nog wat op tekenen met zwarte stift
  • Zet je naam en datum eronder (dus signeren)
  • Klaar is jouw unieke schilderij !!! Meer originele tips en ideeën om een schilderij te maken, klik hier

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com