U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Tips die vrolijk en blij maken

Tips die vrolijk en blij maken

Geschreven door Elenea
tips die vrolijk maken

Tips die vrolijk en blij maken. Als je de dingen anders doet dan je gewend bent, ziet je leven er meteen leuker uit. Steek een nepsigaret op, stuur een mooi cadeautje naar iemand die je niet kent, leer een wheelie maken en vervang je stopwoordje door dezelfde woordjes in het hawaiiaans. Met de cursus in dit boek zeg je ” dag” tegen druilerige, lamlendige dagen en “aloha” tegen vrolijke waanzin!

Tips die vrolijk en blij maken

Vanuit een behoefte aan iets nieuws en aan meer vrolijkheid is dit boekje ontstaan. Weg met de saaie vergaderingen en suffe avonden op de bank! Iedere dag een tip/opdracht om de dingen net iets anders aan te pakken dan je gewend bent.
De opdrachten zijn niet ingewikkeld en soms helemaal niet praktisch, maar je wordt er wel vrolijker van.

  • ‘Plan een dag vol met pauzes.’
  • ‘Moonwalk op ieder zebrapad dat je tegenkomt.’
  • ‘Gebruik vandaag tien keer het woord “paradigmaverschuiving”‘.
  • ‘Loop vandaag achterstevoren de trap op’ (wel voorzichtig !!!!)
  • Eet iets wat je nog nooit gegeten hebt.
  • Doe vandaag eens helemaal niets.

Geen zelfhulpboek met ingewikkelde opdrachten, maar een inspiratieboekje dat in elke tas past. Aan het eind van iedere maand een handige mood-chart om je vrolijkheid te meten. Na deze cursus ziet je leven er weer uitdagender uit en sta je positiever in het leven.
Inkijkexemplaar bekijken en/of bestellen, klik op ‘Vrolijk in 3 1/2 maand” 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com