U bevindt zich hier: Home » hobby » Digitale en papieren aankleedpoppen

Digitale en papieren aankleedpoppen

Geschreven door Elenea

Digitale en papieren aankleedpoppen. Een poppetje uitknippen en op karton plakken en dan de kleding kleuren, knippen en het popje aankleden. Dat heb ik vroeger gedaan als ik ging knutselen met mijn ouders. Nu ben ik worldwide op zoek gegaan naar deze knutselarij en ik heb wat papieren aankleedpoppen gevonden Veel plezier!

Digitale en papieren aankleedpoppen

Ook heel leuk zijn de digitale aankleedpoppen. Klik in de site op ‘most popular dolls’ (wel eerst even lid worden!!), zoals

Meer creatieve tips en ideeën (bouwplaten), klik hier

Digitale en papieren aankleedpoppen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com