U bevindt zich hier: Home » feestdagen » halloween in oktober » Popup diorama kaart maken doe je zo

Popup diorama kaart maken doe je zo

Geschreven door Elenea
Popup diorama kaart maken doe je zo

Popup diorama kaart maken doe je zo. Een uitnodigingskaart sturen voor een griezelfeest of een Halloween etentje of gewoon voor een uitnodiging maken voor iets wat jij organiseert. Nodig je (Halloween) gasten uit met een zelfgemaakte kaart.

Popup diorama kaart maken doe je zo

Halloween is een feestdag die vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt. Maar ook in Nederland wordt er steeds meer Halloween gevierd met o.a. Halloweenfeesten. Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes en roepen trick or treat, waarbij de keuze wordt gegeven tussen een plagerijtje uithalen of iets lekkers (meestal snoep) krijgen. De bewoners geven de kinderen dan snoepjes.

Halloween pop-up kaart met pompoen:

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com