U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Leren naaien met stap voor stap uitleg

Leren naaien met stap voor stap uitleg

Geschreven door Elenea

Leren naaien met stap voor stap uitleg. Dat willen sommige mensen al een tijdje, maar de stap naar een cursus ontbreekt vaak door tijd, geen oppas of welke reden dan ook. Met stap voor stap duidelijke uitleg over handsteken, machinesteken, decoratieve steken, sluitingen en afwerkingen, kan je van begin af aan de juiste techniek onder de knie krijgen. Je wil informatie over hoe je je basisnaaigerei opbouwt, over stoffen en patronen uitleg van alle basistechnieken en waarvoor die worden gebruikt, zoals zomen, zakken, halslijnen en mouwen,

Leren naaien met stap voor stap uitleg

Wil je leren naaien, dan is het Mini handboek naaitechnieken een absolute must. Dit handzame boekje behandelt stap voor stap wat jij wil leren. Elke stap wordt duidelijk uitgelegd met veel detailfoto’s voor die essentiële ondersteuning.
Veel naaiplezier gewenst !!
Leuk om cadeau de te geven of gewoon om zelf kopen en aan de slag gaan.
“Mini handboek naaitechnieken” bestellen.

naaitechnieken leren naaiennaaitechnieken leren naaien 1

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com