U bevindt zich hier: Home » hobby » Cowboy en Cowgirl partijtje organiseren

Cowboy en Cowgirl partijtje organiseren

Geschreven door Elenea

Cowboy en Cowgirl partijtje is een leuk thema voor een kinderpartijtje. Je kan je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen per email met deze leuke kaart of een kaart in een envelop doen met wat stro (gedroogd gras) er bij. De traktatie op school kan een mini hotdog zijn of popcorn in een rode zakdoek.

Cowboy en Cowgirl partijtje

Je vraagt of alle kinderen in spijkerbroek komen en jij kan voor alle kinderen zelf een cowboyhoed en een cowboysjaaltje  (één kleur voor de meisjes en één kleur voor de jongens) maken.

Het is veel voorwerk, maar het is zeker de moeite waard om voor iedereen een stokpaardje te maken. Van een langere stok met een kort dwarslatje bijna bovenaan en een kartonnen paardenhoofd. Dit paardenhoofd kunnen ze gaan kleuren en beplakken. Het stokpaardje kan na het feest mee naar huis genomen worden.

Tijdens het feestje maak je van alle cowboys en cowgirls een digitale foto die je plakt/print op een GEZOCHT – poster.

De muziek is natuurlijk country en western en de versnaperingen kunnen zijn hamburgers, hotdogs, maïs, kippenpoten, popcorn, cola, milkshakes, pancakes, American cookies.

Spelletjes:

  • Wie schiet het eerst de vlammetjes van kaarsjes uit met een waterpistool.
  • Ballengooien en ringen werpen.
  • Een volwassene offert zich op als rodeostier. Gewoon twee matrassen op de grond en bokken maar. Laat de andere kinderen tellen hoelang ze er op kunnen blijven zitten.
  • Heel veel cowboy / cowgirl kleurplaten

Gerelateerde artikelen

2 reacties

melanie november 11, 2005 - 4:27 pm

Hoi, ik weet niet hoe ik een matras moet maken, maar dat moet ik doen want ik ga een zithoek maken. Antwoord aub zo snel mogelijk, groetjes, Melanie Zuijdam

Reageer
Elenea november 12, 2005 - 10:10 pm

@Melanie. Dit zijn materialen die je kan gebruiken om zelf een matras of een zithoek te maken. Je kan het kopen op de markt in grote steden. Is dit wat je bedoelt?

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com