U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Tips om bloembollen origineel te planten

Tips om bloembollen origineel te planten

Geschreven door Elenea

Tips om bloembollen origineel te planten. Tips om in het voorjaar Narcissen, Hyacinten, Blauwe druifjes, Tulpen, Krokussen, Kievitsbloemen, Irissen, Anemone blanda (blauwe anemoon), Sneeuwklokjes en/of Lelietjes van dalen wel of niet gecombineerd in een originele en kosten- en milieu- besparende ‘pot’ te planten.

Tips origineel bloembollen planten

Is bij een aankoop in een winkel jouw aanschaf verpakt in een stoffen tas, dan kun je die gebruiken als pot. Is het een schoudertas dan zitten er al hengsels aan om hem op te hangen. Zitten er korte hengsels aan, bind er dan een stevig touw aan om op te hangen. Je kan de zak natuurlijk ook neerzetten.
Zit er plastic in de tas, prik er dan wat gaatjes in, zodat het (regen)water weg kan.
Vul de zak met aarde en doe de bloembollen er in.
De natuur doet de rest.

Heb je nog potten die niet meer aan je wensen voldoen, niet weggooien. Wikkel de pot in ruim bruin inpakpapier, doe er een ruw touw omheen of lint en klaar is je pot met een nieuwe look.
Niet in de regen zetten, want dan is het gauw afgelopen…… leuk idee voor onder een afdak, in de serre of in de hal en woonkamer.

Natuurlijk kunnen de bloembollen ook in grote blikken geplant worden. Wel even gaatjes in de bodem prikken, zodat het (regen)water weg kan.

Je kan de bloembollen onder elkaar in de pot/zak/blik planten. Bekijk hier de juiste volgorde.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com