U bevindt zich hier: Home » moeders » Wensboom op muur in kinderkamer

Wensboom op muur in kinderkamer

Geschreven door Elenea
Wensboom op muur in kinderkamer

Wensboom op muur in kinderkamer. Wensboom op de muur in de kinderkamer is een goede manier om kinderen zich te laten uiten over dingen die ze heel graag willen. Het is nu eenmaal zo, dat dat wat je heel graag wil, niet altijd mogelijk is. Maar als je het als kind een plekje kunt geven en ziet dan papa en mama het kunnen lezen, geeft het rust en balans aan het kind. Je zult zien dat de wensblaadjes na enige tijd ingeruild worden voor nieuwe wensen…. en vervulde wensen weer plaats maken voor nieuwe wensen.

Wensboom op muur in kinderkamer

Spreek wel af dat het een wensboom is en wensen een bewust verlangen is naar het al of niet verkrijgen of verwerkelijken van zaken.

Wensboom maken doe je zo

  1. Schilder een boom met kale takken op de muur
  2. Maak met de kinderen papieren bladeren en zet die in een mandje naast de boom. Print een van deze simpele kleurplaten van bladeren of de afbeelding onder dit artikel van een mooi en simpel blad.
  3. Als er wensen zijn, kunnen de kinderen die op het blaadje schrijven en in de wensboom plakken met papier(afplak)(schilders)tape (is ook weer makkelijk te verwijderen zonder de  wensboom of de muur te beschadigen)
  4. Voor meer leuke en originele muur decoratie tips, klik hier

BRON: kidsfuncolorpage.com

Wensboom op muur in kinderkamer

BRON: apetipa.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com