U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Quotes en eigen tekst op doek schilderen

Quotes en eigen tekst op doek schilderen

Geschreven door ellenhobby

Quotes en eigen tekst op doek schilderen, ingelijst en wel, aan de muur zijn helemaal hot op het moment! De motiverende teksten herinneren je elke dag weer aan de kleine dingen waar het om gaat in het leven en creëren een positieve sfeer in je interieur. Anne wilde ook graag een inspirerende tekst aan haar interieur toevoegen. Haar leek het een leuk idee om zelf een tekst op canvas te schilderen in plaats van uit te printen en in te lijsten.

Quotes en eigen tekst op doek schilderen

  • Om een tekst op canvas te maken heb je een canvasdoek, acrylverf en penselen nodig.
  • Zoek op Pinterest een quote die jij inspirerend vindt. Inspiratie nodig, kijk bij  favoriete quotes
  • Daarnaast heb je carbonpapier nodig en dan kan je aan de slag
  • Leg het carbonpapier, zijde met laag koolstofpoeder naar beneden, op het canvasdoek. Vervolgens leg je hier de uitgeprinte quote bovenop met de blanco zijde naar beneden. Het is verstandig om…….. Lees de stap voor stap uitleg verder bij remadewithlove.nl/tekst-op-canvas-zelf-maken

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com