U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Verlanglijstje bord maken voor Sinterklaasfeest

Verlanglijstje bord maken voor Sinterklaasfeest

Geschreven door ellenhobby

Verlanglijstje bord maken voor Sinterklaasfeest. Verlanglijstje maak je om wensen en verlangens even ‘weg te leggen’. Ruim voor de feestdag weet je wat men graag wil krijgen, maar tegen de tijd dat de cadeaus in huis moeten zijn, weet je (bijna) niets meer. Daarom is een verlanglijstje altijd handig. Zeker voor het Sinterklaasfeest.

  • EN: inmiddels maken we van Piet een kleurrijke Piet!

Verlanglijstje bord maken voor Sinterklaasfeest

Benodigdheden: gekleurd papier, wit crêpepapier, een groot stuk dik karton van o,5 cm dik, gekleurde veren, stiften, lintje, plakband en een Pritt lijmstift.

  1. Knip een groot stuk karton uit van 30 cm bij 42 cm breed
  2. Knip alle verschillende onderdelen (hoofd, ogen, oren, mond, oorbel;, muts, haart, handen, benen, broek en schoenen) van de Zwarte Piet uit het juiste gekleurde papier
  3. Plak alles op zijn plaats. Maak een klein gaatje in de muts en steek hier de gekleurde veren (pluim) door en plak aan de achterzijde vast met een plakbandje.
  4. Maak een lintje aan het bord vast door aan elke kant van het karton een gaatje te maken, zodat je het bord overal kunt ophangen en je alle verlangens en wensen er op kunt plakken.

Meer leuke knutseltips bij www.prittworld.nl

Verlanglijstje bord maken voor Sinterklaasfeest

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com