U bevindt zich hier: Home » hobby » Letterbak maken van doosjes

Letterbak maken van doosjes

Geschreven door ellenhobby

Letterbak maken van doosjes, daar zoek je allerlei kleine lege doosjes voor bij elkaar in verschillende maten, maar wel even hoog (dik). Beplak de doosjes rondom met verschillende soorten, goed bij elkaar passend, kleurrijk inpakpapier. Plak daarna de doosjes aan elkaar in een verrassende combinatie. Bevestig de doosjes-letterbak aan de muur en doe er kleine herinneringen in.

Letterbak maken van doosjes

letterbak-van-doosjes

De foto is van Piens scrapbookstore en zoals je kunt zien, hebben zij er foto’s ingeplakt. Je kan je inschrijven voor betaalbare online workshop.

TIP: Je kan het natuurlijk ook met grotere, bijvoorbeeld kinderschoenendozen doen of zelfs nog groter, met schoendozen en laarzendozen. Misschien als Sinterklaassurprise !!!!!

Je kan ook  een letterbak kastje maken van kleine plastic bakjes. Je bekleedt de plastic bakjes eerst met schilders tape, vervolgens plak je de bakjes aan elkaar vast en bekleed je het geheel met mooi papier en op een met stof of canvas bekleed onderlaag. Erin kan je allerlei persoonlijke dingetjes bewaren. Bekijk het voorbeeld bij : letterbak-kastje-gemaakt-van-kleine-plastic-bakjes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com