U bevindt zich hier: Home » hobby » De weg naar het licht

De weg naar het licht

Geschreven door ellenhobby

De weg naar het licht gemaakt in acrylverf op papier door Ellen Figee in november 2021. Nog niet zo lang geleden maakte ik deze bos impressie, vrij in kleurgebruik en met een goed en dankbaar gevoel. Toen ik mijn werk na een paar dagen weer eens goed bekeek, zag ik licht, licht dat in mijn leven gekomen is.

Daar hoort dit gedicht bij. Van wie het is weet ik niet, ik vond het hier

De weg naar het licht

Gebroken
zoek ik naar het licht
Naar de ster
die dat verricht

Loop
de donkere tunnel door
Achterlatend
wat ik verloor

Bij het einde
aangekomen
Wacht de ontknoping
van mijn dromen

Wordt het licht
weer aangedaan
Kan ik mezelf
weer zien staan

De weg naar het licht

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com