U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Herfstbladeren en knutselen

Herfstbladeren en knutselen

Geschreven door ellenhobby

Herfstbladeren en knutselen. Herfstbladeren zoeken in de herfst en de mooiste mee naar huis nemen. De mooie herfstbladeren vind je bij de start van de herfst, als de eerste ongehavende exemplaren in of onder de boom te vinden zijn. Laat ze goed drogen,  bijvoorbeeld tussen keukenpapier en onder een zwaar boek.

Herfstbladeren en knutselen

Met een fijn penseeltje en witte acrylverf kan je er lijntjes en/of stipjes op schilderen. Goed laten drogen en maak met de versierde herfstbladeren een herfstslinger of in een platte schaal een herfstdecoratie. Ook in een herfsthoek komen ze goed te pas.

Gezien in een Libelle.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com