U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Giraf van vilt met gratis patroon

Giraf van vilt met gratis patroon

Geschreven door ellenhobby

Giraf van vilt met gratis patroon. Giraf van vilt maken omdat veel mensen gek zijn op de giraffe of giraf. Een prachtig hoefdier met een lange nek en lange en slanke poten. Het dier kan wel vijf meter hoog worden en een jonge giraffe is al vanaf de geboorte 2 meter hoog. De warme donkere ogen staan op een bijzondere, voor (sommige) mensen aantrekkelijke, manier in zijn kop. Weet je dat een giraffe scherp kan zien en kleuren kan onderscheiden. Van alle dieren, die op de savanne leven, kan de giraf het verst zien, omdat de ogen aan de zijkant van de kop zitten.

Giraf van vilt met gratis patroon

Ik heb enkele leuke gratis patronen gevonden om een giraf van vilt, of een andere stof, te naaien. Maak jouw keuze :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com