U bevindt zich hier: Home » hobby » Hoeveel spaghetti per persoon

Hoeveel spaghetti per persoon

Geschreven door ellenhobby

Hoeveel spaghetti per persoon. Weet jij hoeveel pasta je per persoon moet rekenen? Ik gooide altijd maar wat in de pan en meestal had ik veel te veel.  Ongekookt lijken de spaghetti slierten weinig, maar pasta zet tijdens het koken nog uit.

Hoeveel spaghetti per persoon

De compacte Joseph Joseph Spaghettimeter is gemaakt om porties ongekookte spaghettistaafjes af te meten voor vier personen. De ring kan in vier groottes verwijd worden om elke hoeveelheid te bepalen. De Spaghettimeter is een cadeau dat altijd verbaasde ogen wekt en succes heeft.

Nu heb ik een point-virgulé, een spaghetti-meter. Daarmee pas je precies af hoeveel je nodig hebt per persoon. Zo hoef je minder weg te gooien of dagen achter elkaar spaghetti te eten en ga je verspilling tegen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com