U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Paaseieren versieren met watervaste stift

Paaseieren versieren met watervaste stift

Geschreven door ellenhobby

Paaseieren versieren met watervaste stift gaat snel en ziet er fraai uit. Heb je geen ervaring met schilderen met een piepklein penseeltje, verf en verfpalet dan versier je jouw paaseieren met een watervaste stift. Makkelijk snel en stijlvol. Eieren verven is de traditie die hoort bij Pasen, maar eieren versieren is zeker zo leuk. Met stiften kun je een gezichtje op een ei maken. Of je beplakt het ei met veren glitters.

paaseieren versieren met watervaste stift 1

Paaseieren versieren met watervaste stift

Watervaste (permanent markers) stiften zijn er in verschillende kleuren en zijn uitermate geschikt om de eieren te versieren. Je kan op de eieren ook een tekstje met een passende boodschap op schrijven. Bekijk mooie voorbeelden bij : ofdesign.net

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com