U bevindt zich hier: Home » actueel » Leesbril schroefje voor altijd vastzetten

Leesbril schroefje voor altijd vastzetten

Geschreven door ellenhobby

Leesbril schroefje van die goedkope leesbril wil nog wel eens los gaan zitten en soms  ben je zelfs het schroefje kwijt geraakt. De bril weggooien is dan vaak de enige oplossing, maar er is een eenvoudige oplossing. Niet meer snel weggooien, maar extra lang plezier van je goedkope leesbril.

Leesbril schroefje voor altijd vastzetten

  • Het schroefje van je leesbril hou je op zijn plek met een druppeltje doorzichtige nagellak of met een druppeltje twee componentenlijm. LET OP: alleen het schroefje !!!

Koop je voor de eerste keer een bril, dan denk je dat niks je staat, want je bent er niet aan gewend. Je kunt brillen aanschaffen bij duurdere of bij goedkopere opticiens. Mijn ervaring is dat er geen verschil in de brillen glazen is. De kwaliteit is bij beiden goed.
Bij de duurdere opticien krijg je een kopje koffie en zitten de stoelen lekker.
Service is bij duurdere of bij goedkopere opticien hetzelfde; als er iets kapot gaat aan de bril of bijgesteld moet worden, wordt het bij beide opticiens voor je in orde gemaakt.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Bianca maart 17, 2019 - 2:01 am

Ik heb sinds kort een leeszonnebril aangeschaft naast mijn gewone leesbril en ben hier echt heel blij mee. In het begin was ik niet happy om een leesbril te dragen echter ben ik er inmiddels wel aan gewend!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com