U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Wat is washi tape en wat kan je er mee

Wat is washi tape en wat kan je er mee

Geschreven door ellenhobby

Wat is Washi tape en wat kan je er mee. Washi tape of masking tape is decoratief en kleurrijk plakband dat gemaakt is van rijstpapier, waardoor het makkelijk af te scheuren, te verwijderen en te beschrijven is.

Wat is Washi tape en wat kan je er mee

Deze tape is in alle kleuren van de regenboog te koop, in verschillende breedtes en ook met origineel design en  patronen.

Wat maken met deze unieke tape

Als je op Pinterest zoekt dan verschijnen er allerlei leuke Washi tape ideeën. Anne gaf afgelopen weekend een feestje vanwege haar verjaardag en daarvoor kon zij nog wel wat leuke vaasjes voor op de statafels gebruiken, dus besloot zij Washi tape te gaan kopen om er lege glazen flessen mee te pimpen.

Benodigheden: – washi tape in verschillende kleurtjes – lege glazen flessen

  • Stap 1 fles en washi tape uitzoeken

Voor deze DIY heb je natuurlijk een glazen of plastic fles nodig om de speciale plakband op te plakken. Persoonlijk vind ik de glazen flessen van Grand’Italia pastasaus en AH boomgaard-sap heel mooi om als vaasje te gebruiken. Daarnaast heb je nog het plakband nodig en deze heb ik bij de Hema gekocht omdat ze daar heel veel verschillende kleurtjes hebben. Ik houd zowel van uitgesproken kleuren als de Ibiza-stijl en daarom heb ik de volgende twee setjes gekocht:

  • Stap 2 fles en tape plakken

klik hier voor de verdere stap voor stap uitleg en afbeeldingen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com