U bevindt zich hier: Home » moeders » Broek en rok vergroten tijdens zwangerschap

Broek en rok vergroten tijdens zwangerschap

Geschreven door ellenhobby

Broek en rok vergroten tijdens zwangerschap. Van een normale broek een positiebroek maken. Dat gaat heel simpel. Met 3 elastieken in verschillende lengtes en drie lapjes stof in verschillende kleuren (blauw, wit en zwart) kan je jouw kleding aanpassen aan je positie.

Hoe broek en/of rok vergroten tijdens zwangerschap

  1. Koop een elastische band met knoopsgaten er in. Die kun je gewoon bij de handwerk/naai/stoffenwinkel halen, en dan in je broeken naaien..
  2. Of koop de Carriwell Flexi Belt. Daar zitten de drie elastieken en lapjes stof in. De elastieken zijn aan de ene zijde voorzien van een knoopsgat en aan de andere zijde van een knoopje. Je kiest het elastiek met de lengte die je nodig hebt en rijgt daaraan het stukje stof dat het beste bij je broek kleurt. Maak het knoopsgat van het elastiek nu vast aan je knoop (van de ritssluiting) van je broek en het knoopje aan het knoopsgat. Het stukje stof trek je glad over je buik. Met een lang shirt of trui, of met een buikband om, ziet niemand dat je een expander draagt.

Je garderobe is dankzij deze expander na de zwangerschap gewoon weer te dragen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com