U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Moederdag cadeautjes zelf maken

Moederdag cadeautjes zelf maken

Geschreven door ellenhobby
Moederdag kleurplaat / Bron: n crayonaction.com

Moederdag cadeautjes zelf maken omdat Moederdag daar de uitgelezen dag voor is. Het is leuk om deze speciale dag voor je moeder te vieren, maar eerlijk gezegd zijn het vooral de winkeliers die er baat bij hebben dat deze dag gevierd wordt. Dus gewoon zelf aan de slag gaan. Dat is persoonlijk en uniek.

Moederdag cadeautjes zelf maken

Moederdag valt op de tweede zondag in mei en is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Zoek ruim voor Moederdag iets origineels om te maken, zorg dat je de juiste materialen in huis hebt en knutselen maar.

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Met Moederdag toch zelf aan de bak om iets te knutselen met de kinderen? Hier tref je een paar handige en leuke voorbeelden aan. Verder zag ik bij knutselidee nog echt ouderwetse Moederdag cadeautjes, zoals een bloempotje, een ketting van rietjes en verschillende fotolijstjes.

Zelf ben ik blij met een zelfgemaakt sieradendoosje, deze wordt gemaakt uit een schoenendoos. Bekijk de onderstaande video.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

tannniejjj april 25, 2007 - 11:53 am

mij moeter vont dat kadoo helamal nit luik!!! zij heefd weg gooit
tomme mens dat jij is

Reageer
Laura mei 11, 2007 - 5:38 pm

heeeeel leuk joh!!ik ga er nu meteen aan beginnen!!1echt hartstikke bedankt!zoder jullie wist ik echt niet wat ik aan mijn moeder moest geven!!!eg dank jullie/je/u wel!!!

Reageer
Laura mei 11, 2007 - 5:41 pm

tanniejjj,als jij moeder dat kado niet leuk vond….tja,niks aan te doen!!! (je kan wel een mooier kado maken/kopen)maar je hoeft echt niet te zeggen ‘stom mens’
gegroet laura

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com