U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Leuke dingen en uitstapjes doen

Leuke dingen en uitstapjes doen

Geschreven door ellenhobby

Leuke dingen en uitstapjes doen. Op zoek naar leuke uitstapjes? Nu we er weer op uit kunnen willen we natuurlijk volop genieten. En dan zoeken we dus iets anders dan een gewone high tea, of het restaurant op de hoek. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik krijg in ieder geval heel veel positieve energie van leuke dingen doen. 

Leuke dingen en uitstapjes doen

Dus ik heb wat ideeën voor deze zomer. Je kunt ze ook cadeau geven, misschien is dat leuk voor Vaderdag.  

 1. Culinaire Fietsroute
  Ga lekker fietsen en fiets van restaurant naar restaurant. Er zijn verschillende afstanden, en locaties door heel Nederland en België. Er is trouwens ook een wandelvariant. 
 2. Insta museum Foto’s in een marshmellowbad, spiegelbox of glitterbox. Dit schijnt enorm populair te zijn onder tieners. En daardoor ook leuk als moeder-dochter uitje. 
 3. Haai experience
  Je stapt ín een haai. En daarmee vlieg je met 300 pk over en onder het water door. Is dat een leuk idee voor een Vaderdag cadeau? Of liever iets rustigers en past een workshop bierbrouwen bijvoorbeeld beter bij hem?
 4. Picknicken op Slot Zeist
  In de Slottuin van Slot Zeist kan je tegenwoordig ook picknicken. Lekker hapjes, en daarna een wandeling door de mooie omgeving. Klinkt toch heerlijk?
 5. Actieve uitstapjes
  Liever wat actievere uitstapjes? Wat dacht je van een dagje Blokarten? (Dat is zeilen over het strand.) Zelf een vliegtuig besturen, je kunt zelfs gaan paragliden, of je je uitleven in een smashroom.  

Er zijn eigenlijk zo veel leuke dingen om te doen. Je vindt er oneindig veel bijvoorbeeld bij SurpriseFactory. Ik denk dat ik tijd te kort kom komende zomer!  

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com