U bevindt zich hier: Home » Over Elenea en hobby.blogo.nl

Over Elenea en hobby.blogo.nl

Geschreven door ellenhobby
Over Elenea en hobby.blogo.nl
Sinds 2005 ben ik, Ellen Figee, de auteur (Elenea) van hobby.blogo.nl. Naast het verzamelen van zoveel mogelijk informatie en het schrijven voor deze site, ben ik zelf ook creatief bezig.

Over Elenea en hobby.blogo.nl

Al van jongs af aan is mijn passie creatief bezig zijn. Ik heb dit van mijn oma en vader geleerd. Mijn oma was handwerkdocente en mijn vader weg- en waterbouwkundig ingenieur die mij veel geleerd heeft qua inzicht en technieken.
Altijd was ik op zoek naar werkuitleg, patronen en adviezen. Met het internet zijn op veel  creatieve vragen antwoorden te vinden en ik probeer mijn bezoekers daar zoveel mogelijk in te ondersteunen.
De vele positieve reacties hebben er mede aan bijgedragen dat ik nu al vele jaren (sinds juni 2005) en met veel plezier een actief blogger ben.
Met de steun van Blogo Media, die o.a. technische realisatie van mijn sites verzorgt, kan ik mij volledig richten op het schrijven.
HOBBY.BLOGO.NL  is een toonaangevend online vrijetijd magazine voor ideeën, tips en informatie over alle hobby mogelijkheden voor alle leeftijden. Je krijgt meer inspiratie voor jouw hobby en/of voor een nieuwe hobby.
Hobby, moeders, eropuit samengevoegd
We hebben hobby.blogo.nl , eropuit.blogo.nl en moeders.blogo.nl samengevoegd op één plek.
De vertrouwde schrijfster Elenea is gebleven. Je kan, wanneer je dat handig vindt, de artikelen nog steeds per thema (hobby, eropuit en moeders) vinden.
En natuurlijk heeft hobby.blogo.nl ook haar eigen
FB pagina en Pinterest bord en je kan deze natuurlijk ‘liken’.
Maar daarnaast word je nu ook verrast met artikelen over onderwerpen in de mix van hobby, eropuit en moeders. Kortom dezelfde Elenea, dezelfde leuke artikelen alleen nog meer keuze en variatie.
CONTACT :  info@blogo.nl  t.a.v. Ellen.
hobby.blogo.nl Ellen
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com