Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe look zonder behang en met thema stickers Nieuwe look zonder behang en met thema stickers
  • Verjaardagskalender simpel en gratis Verjaardagskalender simpel en gratis
  • Oude paraplu veranderen in een parasol Oude paraplu veranderen in een parasol
  • Herinnering vakantie en strandsfeer thuis Herinnering vakantie en strandsfeer thuis
  • Deurstopper als origineel vakantie souvenir Deurstopper als origineel vakantie souvenir
  • Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken

Over Elenea en haar websites

Mijn leven lang heb ik vrije tijd vaak ingevuld met dagjes uit in Nederland. Wat in 1954 begon met mijn vader, moeder en broer in Den Haag, bij de speeltuin ‘De Bataaf’ : wat-gaan-we-doen-met-de-kinderen, werd gevolgd met dagjes uit samen met vrienden en man en daarna met dagjes uit met de kinderen en ben ik nu beland in de periode : dagjes uit met de kleinkinderen.
Onder andere al deze uitstapjes geven mij de inspiratie om regelmatig artikelen te schrijven voor eropuit.blogo.nl. Ook het buitenland en reistips komen aan bod.

Ik ben gehuwd, moeder van twee dochters en oma van een tweeling, een jongen en een meisje. Zij inspireren mij tot reizen, uitstapjes maken en schrijven over de belangrijke vorm van vrijetijdsbesteding.

Naast het iedere dag schrijven van nieuwe artikelen heb ik ook een leidinggevende en administratieve functie van 40 uur per week in het onderwijs. Nog enkele jaren en ik ga met pensioen, maar schrijven voor mijn sites, dat blijf ik doen en met heel veel plezier. Alle positieve en creatieve reacties van bezoekers geven mij de inspiratie die ik daarvoor nodig heb.

Over Elenea en haar websites

WWW.HOBBY.BLOGO.NL is
HOBBY van A tot Z.
Het toonaangevende online vrijetijds magazine voor ideeën, tips en informatie over alle hobby mogelijkheden voor alle leeftijden. Je krijgt meer inspiratie voor jouw hobby en/of voor een nieuwe hobby.

WWW.EROPUIT.BLOGO.NL is
VRIJETIJD van A tot Z.
Alleen maar leuke dingen doen in je vrijetijd.
Leuke dingen doen, net even anders gebracht en voor elk wat wils. Ik, Elenea, schrijf dagelijks nieuwe artikelen, dus bezoek de eropuit.blogo regelmatig voor eropuit-tips en alle vormen van vrijetijdsbesteding.

WWW.MOEDERS.BLOGO.NL is het leukste online blogmagazine voor moeders en grootmoeders.
Wetenswaardigheden, leuke dingen doen, speelgoed, mode, wonen…… noem maar op. Allemaal tips om het leven van onze lieve (groot)moeders te vergemakkelijken en “op te leuken”.
Ik, Elenea, schrijf dagelijks nieuwe artikelen, dus allemaal redenen om de moeders.blogo dagelijks te bezoeken.

CONTACT: hobby.elenea@gmail.com

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?