U bevindt zich hier: Home » hobby » Speelgoed van karton: poppenhuis

Speelgoed van karton: poppenhuis

Geschreven door Elenea

Een website vol met speelgoed van karton, dat de kinderen zelf kunnen beschilderen en versieren en ook nog eens eindeloos mee kunnen spelen en betaalbaar. Surf regelmatig naar de kartonwinkel, want ik zie dat er steeds nieuwe artikelen bij komen.
Leuk voorbeeld is het poppenhuis gemaakt van wit karton. De binnenkant bestaat uit 5 kamers die ingekleurd kunnen worden. Beneden in het kasteeltje heb je een luxe hal, de koninklijke woonkamer met 2 troontjes en de keuken. Boven vind je de badkamer met bad op pootjes en een royale slaapkamer met 2-persoonsbed en een luxe open haard.

Het poppenhuis is 59 centimeter hoog, 40 centimeter diep en 45 centimeter breed. Het is het gemakkelijkst om EERST het interieur te kleuren voordat je het poppenhuis definitief in elkaar zet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com