U bevindt zich hier: Home » persoonlijk Elenea » HOBBY met ELENEA

HOBBY met ELENEA

Geschreven door Elenea

Elenea, ik dus, ben de weblogbeheerder van het online vrijetijds magazine hobby.blogo.nl 
Dagelijks schrijf ik twee of meer artikelen die te maken hebben met hobby en vrije tijd. Het artikel zelf bevat informatie over de meest uiteenlopende hobbies en de diverse links in de tekst geven je de mogelijkheid over de hele wereld informatie te vinden of inspiratie op te doen.
Creatieve vrijetijdsbesteding is een manier om je passie(s) tot uiting te brengen. 
Mijn passie is schilderen met een plamuurmes en/of collages maken, papiers découpés en hobby.blogo.nl beheren.

Mijn hobby CV (curriculum vitae) is: tekenen, schilderen, aquarelleren, papier snijden, kleding maken, borduren, haken, poppen maken, boetseren, boekbinden, tuinieren, puzzelen. Twee jaar vrije academie gevolgd, veel cursussen en altijd geinteresseerd in de wijze waarop de mens met zijn/haar vrije tijd omgaat.

Wat is jouw passie?

Gerelateerde artikelen

5 reacties

jeltsje augustus 27, 2006 - 11:31 am

Hallo Elenea;
met veel plezier surf ik op de hobby.blogo pagina’s. Ik doe veel inspiratie op hier.Momenteel nemen studie en tuinieren veel tijd in, om met andere creatieve zaken bezig te zijn.Wel heb ik een vraag of je iets meer over hypertufa weet, dit is het zelf maken van steen. ingrediënten: turf-portlander,zand en water en soms nog andere zaken. Ik mis dit onderwerp op nederlandstalige sites. Weet jij meer?
met vriendelijke groet jeltsje

Reageer
Elenea augustus 31, 2006 - 7:01 pm

@Jeltsje. Recept Hypertufa vind je in dit artikel.

Reageer
Eugenie juli 22, 2008 - 7:35 pm

hoi Elenea,
Ik vind veel inspiratie op je blogo. ik surf met veel nieuwsgierigheid en absorbeer alle ideeën en hoop er veel mee te doen.
ik hoop dat je er nog lang mee door gaat.
Groetjes Eugenie

Reageer
Elenea juli 22, 2008 - 11:01 pm

@Eugenie. Fijn dat je zoveel inspiratie vindt. De bedoeling is dat ik nog jaren met schrijven door ga, zeker als ik lees dat er zoveel mensen plezier aan beleven. Ik heb nog heel veel tips en ideeen. Zelf haal ik er ook veel inspiratie uit en die deel ik weer met alle bezoekers van de hobby.blogo.
Groetjes Elenea

Reageer
Ria september 23, 2008 - 11:14 pm

Hai Elenea, Ik ben erg blij met deze site. Ik leer er zoveel van.

Groetjea, Ria

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com